Everything about فیزیوتراپی در منزل

شما می‌توانید همان سطحی از حرفه‌ای بودن، تخصص و مراقبت را داشته باشید که در یک کلینیک انتظار دارید.

هدف از فیزیوتراپی در منزل، کاهش درد و درمان موثر در محیط خانه است. در این فرآیند فیزیوتراپیست با ارائه راهکار ها و استفاده از تجهیزات مورد نیاز سعی می‌کند بیمار را به گونه ای درمان کند که به توان قبلی خود بازگردد.

برای آشنایی بیشتر با خدمات ما، به [فیزیوتراپی بیمار آلزایمر در منزل] مراجعه کنید.

گاهی نیز اندام های یک سمت بدن فلج می شوند و بیمار را دچار مشکلات بسیار می کنند. در بسیاری مواقع با فیزوتراپی میتوان بیمار را به حالت اول برگرداند یا شرایط او را بهتر کرد.

برای جزئیات کامل و رزرو وقت، به [ فیزیوتراپی زانو در منزل] مراجعه کنید.

فیزیوتراپی در منزل یک راه‌حل عالی به خصوص برای افراد کم‌توان است. افرادی که دچار سانحه شده‌اند، سن بالایی دارند یا جراحی انجام داده‌اند بهتر است از خدمات فیزیوتراپی در خانه خود بهره ببرند. انجام فیزیوتراپی در منزل به این افراد کمک می‌کند تا با دردسر کم‌تری به زندگی عادی با درد کم‌تر بازگردند. انجام فیزیوتراپی در منزل ابتدا با معاینه و بررسی دقیق آغاز می‌شود. بر اساس نتایج و ارزیابی اولیه برنامه درمانی شخص تدوین می‌شود. فیزیوتراپی در منزل بیش‌تر برای بعد از حوادث مختلف و تروما و یا بیماری‌های خاص مانند ام‌اس، ترویج پیدا کرد.

تمرینات کارکردی: برای بهبود توانایی انجام فعالیت‌های روزمره

فیزیوتراپی تنفسی با تقویت عضلات تنفسی، موجب بهبود روند نفس کشیدن در افراد شده و باعث کمک به عادی شدن روال زندگی بیماران تنفسی می‌شود. همانطور که می‌دانید، در صورتی که تنفس فردی دچار اختلال شود، کار‌های روزمره‌ی او نیز دچار کندی و سختی خواهد شد به طوری که حتی فرد نمی‌تواند مانند گذشته راه برود، حرف بزند و حتی غذا بخورد.

برای کسب اطلاعات دقیق‌تر درباره هزینه‌ها، می‌توانید با مشاورین ما در کلینیک سروش سلامت تماس بگیرید.

شرایط جسمانی بیمار، مسافت منزل بیمار نسبت به حوزه شهری، سختی در تمرینات و آسیب دیدگی شدید، نوع و میزان تجهیزات مورد نیاز و .

مراقبت از زخم ها مانند زخم های دیابتی و زخم های فیزیوتراپی در منزل آسیب ناپذیر

تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز برای هر بیمار متفاوت است. از این رو نسبت به شرایط بیمار، دستور پزشک، تشخیص فیزیوتراپیست و .

در کنار روش‌های درمانی مختلف و به‌خصوص تجویز دارو، فیزیوتراپی نیز می‌تواند به بهبود بیماری که دچار سکته مغزی شده است کمک نماید. این درمان می‌تواند به بیمار کمک کند تا روند درمان را با سرعت بیشتر، در محیطی آرام‌تر طی کند.

برنامه درمانی ممکن است شامل تمرینات، آموزش، مشاوره و سایر روش‌ها مانند استفاده از تجهیزات درمانی باشد. سپس فیزیوتراپیست پیشرفت شما را زیر نظر گرفته و در صورت نیاز برنامه درمانی را دوباره تنظیم می‌کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *